Menü

Nyitólap

BUDATRANSPACK
26. Nemzetközi csomagolási és anyagmozgatási szakkiállítás


A BUDATRANSPACK Magyarország legnagyobb csomagolóipari és logisztikai szakkiállítása, ahol az iparág szereplői a területeket érintő legfrisebb információkkal, a legújabb fejlesztésekkel és a szakma jeles képviselőivel találkozhatnak.

A Hungexpo több évtizedes kiállításszervezői tapasztalatát felhasználva, kiemelten kezeli kiállítói és látogatói érdekeit. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Ön akár kiállítóként, akár látogatóként jelenik meg nálunk, elégedettségére szolgáljon az, hogy ellátogatott hozzánk.

Amennyiben Ön kiállítóként érdeklődik a kiállítás felől, kattintson az alábbi "KIÁLLÍTÓ vagyok" gombra, ahol részletesen olvashat a kiállításon való részvétel előnyeiről.

                                                     


Amennyiben Ön látogatóként szeretne részt venni a kiállításon, kattintson az alábbi "LÁTOGATÓ vagyok" gombra, ahol részletesen tájékozódhat arról, hogy miért érdemes ellátogatnia hozzánk 2013. október 1-3. között a BUDATRANSPACK kiállításra.

                                                     

Amennyiben a honlap információival kapcsolatos észrevétele, javaslata van, kérjük jelezze marketing osztályunk felé az andrasi.orsolya@hungexpo.hu e-mail címen.